Team

Even voorstellen: Floor Siegelaar, fysiotherapeut, manueel therapeut, dry needling en KISS Syndroom specialist. 


In 1978 zijn we de praktijk voor fysiotherapie gestart aan de Velserstraat. Het idee is altijd geweest dat lichaam en geest één geheel vormen, een onlosmakelijke symbiose. Daarom is het niet alleen bij fysiotherapie gebleven, maar heeft er een ontwikkeling plaats gevonden in de richting van de manuele therapie en haptonomie. Naast de werkzaamheden in de praktijk ben ik verbonden aan de opleiding voor fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam. Daarnaast geef ik kracht- en conditietraining in onze trainingsruimte aan kleine groepen of als personal training. 

Even voorstellen: Saskia Pauel, fysiotherapeut en afgestudeerd CIOS sportdocent en Dry needling specialist. 

Sport en bewegen is mijn passie en het menselijk lichaam fascineert mij. Naast fysiotherapeute ben ik al jarenlang als sportinstructrice/Pilatesdocente werkzaam. Ik weet daarom als geen ander hoe belangrijk bewegen is en hoe vervelend het is als u hierin beperkt bent. Lichaam en geest vormen voor mij één geheel. Zijn deze niet in balans dan kunnen blessures ontstaan die u beperken in uw functioneren. Dat is het moment dat ik u kan helpen en begeleiden naar herstel. Dit is een proces dat ik samen met u doe!

De laatste jaren heb ik mij onder andere gespecialiseerd in Dry needling. Naast het volgen van diverse cursussen ben ik ook actief betrokken bij het begeleiden van nieuwe cursisten. Bij Dry needling wordt een acupunctuurnaald in de aangedane spier(en) ingebracht wat vaak direct resulteert in pijnvermindering én verbeterde mobiliteit in de betrokken spieren en gewrichten. Ik heb met Dry needling veel goede resultaten geboekt! Bent u getriggerd? Bel gerust om een afspraak te maken.

Specialisaties: Dry needling, medical taping, Mulligan concept, bekkenpijn.

Even Voorstellen: Marijke Westerveld


Ik ben Marijke Westerveld, 24 jaar en afgestudeerd aan de European School of Physiotherapy in Amsterdam. Ik ben opgegroeid in een klein dorpje in Zuid Afrika en ben terug gekomen naar Nederland om fysiotherapie te studeren. Allebei mijn ouders zijn fysiotherapeuten dus het menselijke lichaam, sport en bewegen is er bij mij met de paplepel ingegoten. Sinds mijn 14de wist ik dat ik fysiotherapeut wilde worden en dat is altijd zo gebleven.

Mijn ultieme doel als fysiotherapeut is om tot de kern van uw klachten te komen en die samen aan te pakken en niet alleen de symptomen van uw klachten. Dit vraagt om harde inspanningen van ons allebei, wat resulteert in een duurzaam en positief resultaat. Tijdens mijn behandeling vind ik het erg belangrijk om zoveel mogelijk informatie in te winnen over uw klacht, zodat ik deze beter kan begrijpen en om te achterhalen wat u er zelf mogelijk aan kan doen. Vaak geef ik ook huiswerk oefeningen mee die u thuis kan toepassen, zodat u zo snel mogelijk weer zelfstandig (zonder mijn hulp) uw klachten onder controle kunt krijgen.